چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.

ترشی بادمجان کبابی

مواد لازم:

بادمجان: یک کیلوگرم

سبزی ترشی خرد شده: 300 گرم

هویج: 200 گرم

سرکه: یک لیتر

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز تند: پنج عدد

گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

* بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.

* هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.

* فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.

مجله آشپزی خانواده سبز

کد خبر 215379
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز