به گفته معاون مالی اداری شهرداری تهران این افزایش بودجه به این دلیل است که شهرداری منابع مالی جدید تعریف کرده و موفق به احیای درآمدهای غیرمولد شده و متعاقب آن توان دوچندانی را برای اجرای طرحهای عمرانی خلق کرده و زمینه مناسبی برای حضور بخش خصوصی و جلب مشارکتهای مردمی در تأمین منابع مالی پروژهها فراهم کرده است.
حسین محمد پورزرندی با تأکید بر اهمیت بخش خصوصی و مشارکتهای مردمی تصریح کرد: ایجاد فرصت و زمینهسازی برای حضور بخش خصوصی و جلب مشارکتهای مردمی در تأمین منابع مالی پروژهها، از دیگر عوامل مؤثر در افزایش بودجه شهرداری بهشمار میرود.
معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: تعریف منابع مالی جدید در شهرداری تهران، تماما در چارچوب قوانین وضع شده بر درآمدهای شهرداری بوده و شهرداری توانسته با احیای ردیف کدهای درآمدی، سهم درآمدهای پایدار را در بودجه افزایش دهد. وی افزود: البته در همان سال 84عملیات غیرنقد شهرداری نیز به همین میزان 1000میلیارد تومان بود که هیچ جایگاه ثبت و ضبط و رقم بودجهای نداشته است و در مدیریت شهری تصمیم منطقی و قانونی روی آن انجام نمیگرفت.
سال گذشته نیز شورای شهر تهران بودجه 9هزار میلیاردتومانی برای پایتخت مصوب کرده بود که در نهایت با ارائه متمم بودجه 3 هزار میلیارد تومانی از سوی شهرداری تهران و تصویب آن در شورای اسلامی شهر، رقم کل بودجه مدیریت شهری به 12 هزار میلیارد تومان در سال 91 رسید.