برپایه این اطلاعات نقشه GIS این اماکن تهیه شده که مبنای برنامهریزیها جهت مقابله با آسیبهای اجتماعی قرار خواهد گرفت. سیدمحمدهادی ایازی در اینباره گفت: یکی از مهمترین موضوعاتی که مدیریت فرهنگی شهر طی سالهای گذشته دنبال کرده، شناسایی فضاهای بیدفاع شهری و بررسی نقش این اماکن در کاهش آسیبها و بد اخلاقیهای اجتماعی است.
وی گفت: با بررسیهای کمیسیون اجتماعی شهرداری و مطالعات انجام شده در حوزه فرهنگی و اجتماعی فضاهای بیدفاع شهری نظیر مکانهایی که بهدلیل نبود جمعیت و در حاشیه بودن برای امنیت اجتماعی مخاطره آفرین هستند، شناسایی و بانک اطلاعات آنها به همت سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران تدوین شد. ایازی ادامه داد: برپایه اطلاعات بهدست آمده نقشه GIS این اماکن تهیه شده که مبنای برنامهریزیها جهت مقابله با آسیبهای اجتماعی خواهد بود. این نقشه در اختیار شهرداران مناطق و نواحی قرار میگیرد و آنها موظف به سیاستگذاریهای لازم بهمنظور اتخاذ راهکارهای مناسب بهمنظور کاهش تأثیرات مخرب این مکانها بر زندگی اجتماعی و سلامت شهری هستند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تبدیل فضاهای بیدفاع شهری به فضاهای فرهنگی و تفریحی را از دستاوردهای شهرداری تهران طی دوره اخیر عنوان کرد و گفت: احداث بوستان نهج البلاغه در رود دره فرحزاد و جوانمردان در رود دره کن بخشی از اقدامات و دستاوردهای شاخص شهرداری تهران در حوزه تبدیل مکانهای پرخطر و تهدیدکننده امنیت شهروندان به فضاهای تفریحی و فرهنگی هستند.