براساس گزارش CNN، موادی که در این بخش از خورشید که به کروموسوفیر شهرت دارد، در حرکتند درجه حرارتی درحدود 10 هزار درجه فارنهایت تا 3.5 میلیون درجه فارنهایت دارند که این درجه حرارت متناسب به نزدیک بودن آنها به سطح خورشید متفاوت است.
ناسا معتقد است تلسکوپ IRIS این سازمان که روز پنجشنبه در مدار مورد نظر قرار گرفت، برای مطالعه برروی نحوه حرکت، چگونگی کسب انرژی و داغ شدن این مواد در کروموسفیر مورد استفاده قرار خواهد گرفت. درواقع این تلسکوپ برای نمایش دادن جزئیات بیشتری از کروموسفیر به سوی خورشید پرتاب شدهاست.
عاملی که موجب افزایش حرارت کرونای خورشید می شود بیش از 50 سال است که به شکل معمایی علمی باقی ماندهاست. اطلاعاتی که در ماموریتهای پیشین جمعآوری شدهاست نشان میدهند که یکی از منابع این حرارت میدان مغناطیسی است که سرتاسر خورشید را پوشانده است.
دانشمندان از آن رو به لایه کروموسفیر نیز علاقمندند که بیشترین حجم امواج فرابنفش که زمین و آبو هوای آن را تحت تاثیر قرار میدهند، از این لایه ساطع میشوند. اطلاعاتی که توسط تلسکوپ IRIS جمع آوری میشود به اطلاعاتی که از سطح و اتمسفر خارجی خورشید به دست آمده افزوده خواهند شد.