همشهری آنلاین: رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از مشاهده موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در استان سیستان و بلوچستان خبرداد.

تب کنگو

 

محمد مهدی گویا در گفتگو با ایلنا، با اعلام این مطلب گفت‌: برنامه وزارت بهداشت و زیرمجموعه آن دانشگاه‌های علوم پزشکی کنترل و نه ریشه‌کنی این بیماری است.

وی خاطرنشان کرد: تب کریمه کنگو از آن جاکه بیماری بومی محسوب می‌شود موارد ابتلا به آن هنوز وجود دارد.

گویا با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو به طورعمده در دام‌ها دیده می‌شود، افزود: این بیماری در دام با علامت ظاهری همراه نیست و باعث تلف شدن آن هم نمی‌شود.

رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: اگر فردی با دام آلوده سر و کار داشته باشد ممکن است به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شود.

رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با ابراز خرسندی از اینکه موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو امسال نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، افزود:‌ معمولا در فصل بهار و تابستان بیشترین موارد ابتلا به این بیماری را داریم.

گویا؛ در پاسخ به این سوال که موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کدام مناطق کشور وجود دارد، افزود: به طور عمده موارد ابتلا به این بیماری در استان سیستان و بلوچستان است همانطور که از ابتدا این بیماری در آن منطقه مشاهده شد.

گویا؛ واردات دام به صورت قاچاق از مرزهای شرقی کشور را در بروز این بیماری تعیین کننده دانست و افزود: هر زمانی که اقدامات کنترلی نسبت به قاچاق دام تقویت می‌شود، موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو نیز به وضوح کاهش می‌یابد.

کد خبر 221067
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز