ایسنا نوشت: نکته مهم این است که برخی از این موسسات همچنان فعالیت خود را ادامه داده و موسسات خود را جمعآوری نکردند؛ معاون نظارتی بانک مرکزی در این باره گفت: بارها و بارها به مردم هشدار دادهایم و اسامی موسسات لغو مجوز شده را اعلام کردیم.
درویشی افزود: مردم باید با آگاهی کامل در موسسات سپردهگذاری کنند و برای آگاهی از لیست موسسات مالی اعتباری دارای مجوز میتوانند به سایت بانک مرکزی مراجعه کنند.
معاون نظارتی بانک مرکزی تاکید کرد: برخی موسسات به دلیل نداشتن سرمایه کافی از سپردههای مردم برای منافع شخصی خود استفاده کرده و سودهای بالای 20 درصد میدهند که در این باره اقدامات لازم را انجام داده و انجام خواهیم داد و بانک مرکزی با تمام توان در این زمینه فعالیت میکند ولی این موضوع پیچیده و مشکل بوده و نیاز به زمان دارد.
وی همچنین درباره مصوبه مجمع بانک مرکزی که مقرر شده بود حدود 20 درصد از تعداد شعب بانکهای دولتی و غیردولتی کم شود، گفت: این کار در حال انجام است و بانکهای دولتی وغیردولتی براساس این مصوبه باید شرکتهایشان را جمع کنند و بین بانکداری و شرکتداری یکی را انتخاب کنند.
معاون نظارتی بانک مرکزی تاکید کرد: بانکهای دولتی و غیردولتی که صرافی داشته و یا شرکتهای لیزینگ دارند نیز باید تعطیل شود و اگر بانکی تمایل دارد که به سمت شرکتداری برود ما باید مجوز آن را ابطال کرده و آن به سمت شرکتداری برود و بانکها باید بین بازار پول و سرمایه یکی را انتخاب کنند.