به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی با اشاره به لزوم پرهیز برخی از غذاها برای پیشگیری از بیماری فشار خون، گفت: از خوردن سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، برگرها و سایر فرآوردههای گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم باید پرهیز کرد و همچنین سبزیهای کنسرو شده در آب نمک، زیتون شور، چیپس و سایر تنقلات شور نباید مصرف شوند.
وی با اشاره به این نکته که غذاهای رستورانی نیز اکثرا بیش از حد لازم حاوی نمک هستند و مصرفشان مضر است، یادآور شد: ماهی دودی یا کنسرو شده و تن ماهی سرشار از سدیم و مضر است.
فرشیدی افزود: مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای و نوشابههای کولا سبب افزایش فشارخون میشوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.
این متخصص قلب و عروق خاطرنشان کرد: باید عادت کنیم از روی برچسب مواد غذایی پی به میزان سدیم آنها ببریم و در صورتی که مقدار سدیم آن زیاد است آن را مصرفش نکنیم.
وی همچنین به مردم توصیه کرد: از مصرف خودسرانه شربتهای دارویی مانند شربتهای ضد اسید معده یا آنتی بیوتیک که ممکن است نمک زیاد داشته باشد خودداری کنید.