به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، حمید قبادی در این باره افزود: بهدنبال برنامهریزیهایی که برای کاربردی کردن طرحهای برتر در حوزه مد و لباس صورت گرفته است تصمیم گرفته شد از تولیدکنندگانی که اقدام به تولید این لباسها میکنند حمایتهایی صورت گیرد.
وی ادامه داد: بر اساس طرحهای توجیهی که طراحان ارائه میکنند و کارشناسی آن، توسط بنیاد ملی مد و لباس این افراد به بانک عامل معرفی و تسهیلات ویژهای به آن ها اعطا میشود.
عضو هیأت مدیره بنیاد ملی مد و لباس افزود: طبیعی است که ساز و کار دریافت وام به عهده بانک عامل است اما شناسایی و معرفی و تأیید کسانیکه بر اساس موازین طراحی مد و لباسهای ایرانی و اسلامی فعالیت میکنند بر عهده بنیاد ملی مد و لباس است که این کار صورت گرفته و هم اکنون در خواستهایی نیز به بنیاد رسیده است و کار اعطای وام و تسهیلات حمایتی حالت اجرایی به خود گرفته است و تعدادی از آنها نیز به بانک معرفی شدهاند.
قبادی تصریح کرد: در گام اول سقف تسهیلات حمایتی 40 میلیون تومان است و اخذ وثیقه و ضامن نیز در دستور کار بانکها است که حتما با تولیدکنندگان همکاری میشود.
وی تأکید کرد: تسهیلات حمایتی و اعطای وام تنها برای تولیدکنندگان آثار برگزیده سالهای گذشته است و فعلا محدودیتی برای پرداختها وجود ندارد.