به گزارش همشهری آنلاین، سیدعباس میرهاشمی گفت: «برای رسیدن به اهداف بلندمدت جشنواره طبیعتا برگزاری سه دوره کافی نیست.
در بخش بین المللی جشنواره باید کارهای اساسی انجام شود و ارتباط های موثر و اصولی برقرار شود. ارتباط با هنرمندان سایر کشورها باعث پیشرفت جشنواره میشود».
او با اشاره به آثار ارسال شده به جشنواره در رشته عکاسی تاکید کرد: «با توجه به برگزاری سومین دوره جشنواره، سطح کمی و کیفی آثار رسیده ارتقا یافته و نسبت به دو دوره قبل هنرمندان عکاس استقبال بیشتری از جشنواره کردهاند و کشورهای بیشتر در این دوره حاضرند».
میرهاشمی با بیان اینکه وقتی بحث مقاومت مطرح میشود، ذهن همه به سمت موضوع جنگ میرود، ادامه داد: «اما فارغ از این ذهنیت کلیشهای که در وهله اول تصور میشود، بسیاری دیگر از مصداقهای مقاومت در آثار رسیده به این جشنواره خودنمایی میکند که این نشانه بلوغ و نبوغ هنرمندان شرکت کننده در این جشنواره است».
این هنرمند عکاس با اشاره به دغدغههای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی هنرمندان گفت: «در آثاری هم که به جشنواره هنر مقاومت ارسال شده است کاملا این دغدغه ها دیده میشود.
در بخش عکاسی هم این اتفاق افتاده است. حتی در آثاری که از کشورهای خارجی ارسال شده، آن رنج و زحمت و دغدغهای که یک هنرمند برای تولید اثر خوب باید داشته باشد، وجود دارد.
این نکته بسیار مهم است. امیدوارم در ادامه بتوان از هنرمندانی که دغدغه هنر مقاومت دارند، بیشتر حمایت کرد. باید فضا را طوری برای این هنرمندان آماده کنیم که آنها با اندیشه و ابزار بهتر کار هنری خود را تولید کنند».
دبیر بخش عکس سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت ادامه داد: «برای ماندگار شدن این جشنواره و برای بهتر برگزار کردن آن حمایتهای بیشتر از هنرمندان، برگزاری جلسه های مداوم با آنها و رد و بدل کردن محورها و موضوعات و اطلاع رسانی هرچه بهتر و قوی تر ضروری است».
سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت آذر ماه امسال توسط بنیاد فرهنگی روایت و انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس در دوازده رشته گوناگون شامل نقاشی، طراحی و چاپ دستی، نگارگری، نقاشیخط، تصویرسازی، پوستر، عکاسی، کاریکاتور، طرحهای حجمی، انیمیشن، هنرهای جدید و مفهومی و پژوهشهای علمی برگزار میشود.