مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۲ - ۰۷:۲۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: معاون مالی اداری شهرداری تهران در خصوص هزینه‌های فاقد سند و تسویه طلبکاران قدیمی در شهرداری گفت: هزینه‌های فاقد سند در شهرداری نداریم همچنین تمامی بدهی‌های شهرداری تا سال 90 به طور کامل تسویه شده است.

حسین پورزرندی در حاشیه مجمع علمی اقتصاد شهر با اشاره به پرداخت مطالبات پیمانکاران شهرداری تا سال ۹۰ گفت: زمانی که ما اعلام کردیم این مطالبات تسویه خواهد شد آن را به تمسخر گرفتند اما در حال حاضر ۳۵۰۰ میلیارد تومان بدهی پیمانکاران و بیمه و مالیات پرداخت شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه پیش از این این بودجه در اختیار مناطق قرار می‌گرفت و آن‌ها چون اولویت‌های دیگری داشتند بدهی‌ها را تسویه نمی‌کردند بنابراین ما سه گروه برای پرداخت بدهی‌ها مشخص کردیم. گروه نخست سازمان بازنشستگی شهرداری بود که بدهی‌های زیر ۱۰۰ میلیون تومان را به طور نقد پرداخت می‌کرد که در این حوزه ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان بدهی پرداخت شد. برخی از پیمانکاران در این بخش حتی بدهی‌های خود را فراموش کرده بودند و وقتی با آن‌ها تماس می‌گرفتیم گمان می‌کردند سرکارشان گذاشته‌ایم.

وی ادامه داد: گروه دوم بدهی‌های ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان بود که توسط بانک شهر پرداخت شد و طلبکاران ۳۰ درصد بدهی‌هایشان را نقد و باقی را آپارتمان گرفتند و آنهایی که تمایلی به دریافت آپارتمان نداشتند حواله‌ای برای برج تیرماه دریافت کردند.

پرداخت بدهی‌های معارضین ملکی

معاون مالی اداری شهرداری تهران با بیان اینکه طلبکاران بالای ۵۰۰ میلیون تومان ۱۰ درصد طلبشان را به صورت نقد و به باقی را غیر نقد دریافت کردند، گفت: تمام آنهایی که بدهیشان در حساب و کتاب شهرداری ثبت شده بود و اختلافی نیز با ما نداشتند همه تسویه شده است بنابراین کل بدهی‌های شهرداری از ابتدای تاسیس تا پایان سال ۹۰ پرداخت شده حتی بیمه و مالیات که جرایم سنگینی بر آن بسته بودند که ما با رایزنی‌ها اصل بدهی‌ها را تسویه کردیم.

پورزرندی با اشاره به اینکه گام بعدی ما برای تسویه بدهی‌ها پرداخت بدهی معارضین ملکی است، گفت: بدهی ما به این افراد تا پایان سال ۹۰، ۴۵۰ میلیارد تومان است.

به گفته پورزرندی قدیمی‌ترین طلبکار شهرداری متعلق به سال ۷۲ و قبل از آن است.

رفع ابهام از هزینه‌های فاقد سند

معاون شهردار تهران در خصوص هزینه‌های فاقد سند شهرداری که به گفته یکی از اعضای شورای شهر هزار میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: من خودم حسابرس قسم خورده هستم و واقعیت‌ها را می‌گویم. ما در شهرداری در برخی از حوزه‌ها بیش از بودجه کار کردیم به طور مثال کارهای عمرانی که در حوزه آزادسازی بزرگراه امام علی، پروژه صدر-نیایش و... انجام دادیم. ما برای دریافت مجوز به شورا رفتیم، شورا گفت تا آنجا که امکان دارد آزادسازی‌ها را انجام دهید، حساب‌ها را تهیه کنید و در اصلاحیه بیاورید.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل عمومی به دلیل ندادن یارانه دولت به اتوبوس و مترو ما از شورا درخواست کردیم این سهم را بپذیریم تا حداقل حقوق کارگران این حوزه‌ها پرداخت شود که قرار شد به این هزینه‌ها در اصلاحیه‌ها که به شورا می‌رود مجوز داده شود.

معاون مالی اداری شهرداری افزود: ما ۱۹۰ میلیارد تومان برای یارانه‌های بلیت اتوبوس قصد هزینه داشتیم که یک فوریت آن را به شورا بردیم و در آنجا تصویب شد اما گفتند سند به سند باید بررسی شود بنابراین به دلیل آنکه در پایان سال ۹۱ فرصت کافی وجود نداشت قرار شد این موضوع در اصلاحیه‌ها و یا در تفریغ بودجه مجوز داده شود.

پورزرندی با بیان اینکه معاونت فنی عمران شهرداری ۲ هزار میلیارد تومان بیش از بودجه کار کرده، گفت: شهرداری برای همه این فعالیت‌ها در تبصره‌هایی که در لایحه بودجه به تصویب شورا رسیده مجوز داشته است یا در اصلاحیه‌ها و یا در تفریغ بودجه خواهد آمد و ما هیچ کاری را بدون اجازه شورا انجام نداده‌ایم.

معاون شهردار در پاسخ به این پرسش که هزینه‌هایی که برای پروژه ۱۷ شهریور صرف شد و در متمم نیز به تصویب شورا نرسید چه نام دارد، تصریح کرد: این‌ها بودجه‌هایی است که خود سازمان‌ها از اعتبارات خود هزینه کرده‌اند، از بودجه شهرداری نبوده بنابراین در گزارشات خود سازمان‌ها می‌آید.

۲ هزار میلیارد بدهید بدهی ۲۰ هزار میلیاردی را تسویه کنیم

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص اینکه معاون عمرانی استاندار اعلام کرده شهرداری ۲۰ هزار میلیارد به دلیل پروژه‌های انجام شده در شهر به پیمانکاران بدهکار است، گفت: زمانی که ما می‌خواستیم مطالبات پیمانکاران را تا سال ۹۰ تسویه کنیم حرف و حدیث‌های زیادی پیش آمد، برخی این رقم را ۵۰ هزار میلیارد برآورد کرده بودند اما ما با ۳۰ هزار میلیارد بدهی‌ها را تسویه کردیم حالا هم می‌گوییم ۲ هزار میلیارد به ما بدهید تا آن ۲۰ هزار میلیارد را تسویه کنیم. بدهی‌های شهرداری به دلیل فاینانس نیایش- صدر قرار است.

پورزرندی در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری در خصوص بدهکاری شهرداری به پیمانکاران بوستان ولایت گفت: این پیمانکاران طرف قرارداد با شهرداری نبودند بلکه با تعاونی که بخشی از برنامه‌های بوستان ولایت را برعهده داشت کار کرده بودند و قرار بود به صورت بی‌او تی پروژه‌ها را انجام دهند یعنی اگر شهربازی را می‌سازند به جای هزینه آن ۱۰ سال از آن استفاده کنند اما زمانی که ضرر کردند خواستند شهربازی‌ها را به شهرداری تحویل دهند که این هم رقم زیادی نیست و مربوط به شهربازی و مجموعه ورزشی بوستان ولایت است.

ابهام در گزارش‌های مالی بانک شهر

پورزرندی درباره نتیجه مجمع سهامداران بانک شهر گفت: حسابرس ابهاماتی در این رابطه مطرح کرده و امیدواریم این ابهامات برطرف شود تا سود بانک شهر بین سهامداران توزیع شود.

وی همچنین در مجمع علمی اقتصاد شهر یکی از خلاء‌های مدیریت شهری را نبود بحث اقتصاد دانست و افزود: اقتصاد در شهر در مظلومیت کامل است و اگر بتوانیم این حوزه را فعال کنیم نقش موثری در توسعه شهر‌ها گذاشته‌ایم.

کد خبر 224144
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز