به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان حجتالاسلام صمد نظری با اشاره به «آثار فردی و اجتماعی روزه در ماه رمضان» بیان کرد: برای بهرهگیری بهتر از برکات ماه رمضان باید پیرامون نعمتها و الطاف الهی بسیار تفکر کنیم.
وی افزود: با استفاده بهینه از سحرهای ماه رمضان، خواندن نماز شب، تلاوت زیاد قرآن همراه با توجه به مضامین آن، کمک به فقرا و صله رحم میتوان از ماه رمضان بهرهگیری بهتری کرد.
این مبلغ دینی، فلسفه روزه را اطاعت از امر خدا، تقویت اراده و اخلاص دانست و تصریح کرد: از آثار مثبت روزه گرفتن در رمضان کم شدن فساد و گناه در جامعه، ایجاد آرامش روانی در خانوادهها و افزایش صله رحم است.
نظری انس بیشتر نوجوانان با نماز جماعت و مسجد را از اولویت برنامههای تبلیغی خود در ماه مبارک رمضان بیان کرد و افزود: کلاسهای آموزشی برای نوجوانان و جوانان و آموزش خانوادهها در بُعد دینی و انس بیشتر با قرآن را در دستور کار تبلیغی خود در ماه مبارک رمضان قرار دادهایم.
همچنین یک مبلغ حوزه علمیه قم در جمع دانشآموزان بسیجی گفت: خداوند از کارهای برگزیده و واجبات ویژه، ماه رمضان را قرار داد، ماهی که آن را از میان دیگر ماهها برگزید و از میان تمام زمانها و روزگاران آن را انتخاب کرد و بر جمیع اوقات سال برتریش بخشید.
وی افزود: انتخاب این ماه به دلیل قرآن و نوری است که در آن ماه فرود آمده و ایمان را در آن دو برابر ساخته و روزهاش را واجب و شب زندهداری را برای عبادت در آن ترغیب کرده است.
این مبلغ حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: ماه رمضان ماه خودسازی است و کمترین خودسازی به این است که انسان خودی را برای خویشتن نشناسد و خدا را مالک خود بداند که اگر چنین بود، خدا را خواهد شناخت و حق عبودیت پروردگار را ادا خواهد کرد و از هر چه رنگ ضد خدایی دارد، دور خواهد شد.
این استاد حوزه علمیه قم در ادامه بیان کرد: خودسازی و جدا شدن از تعلقات و هواهای نفسانی، منشاء تمام کمالات و ملکات و فضائل انسانی است و اگر کسی توانست خود را از تعلقات مادی برهاند بیگمان به خدا توجه خواهد کرد و به سوی تکامل روانه خواهد شد.