ایرنا به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش نوشت: امیر دریادار حبیب الله سیاری در محفل انس با قرآن کریم که با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه بندرعباس و کارکنان و خانواده های منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در مسجد این منطقه برگزار شد، این مطلب را بیان کرد.
دریادار سیاری با اشاره به برخی فرمایشات مقام معظم رهبری افزود: معظم له می فرمایند «اگر نتوانیم از همه پیشرفت هایی که در کشور اتفاق می افتد دفاع کنیم همه آن ها در یک صبح تا ظهر از بین می رود» ودر جایی نیز امام علی(ع) فرموده اند که «اگر صلح می خواهی آماده جنگ باش».
وی خاطرنشان کرد: اینها ما را متوجه این امر می سازد که آبادانی، پیشرفت و آرامش زمانی برقرار می شود که در یک کشورنیروهای مسلح قوی وجود داشته باشد، همه باید مواظب جنگ دشمن چه جنگ سخت و چه جنگ نرم باشیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با مقایسه مولفه های جنگ نرم و جنگ سخت گفت: هدف از هر دو جنگ از پای درآوردن نظام سیاسی یک کشور است با این تفاوت که در جنگ سخت توپ وتانک و موشک یک شهر را هدف می گیرند و تاسیسات و تجهیزات از بین می رود در حالی که در جنگ نرم این هویت و فرهنگ اشخاص است که از بین می رود که خسارت ها و آثار آن ماندگار و هزینه ها بسیار سنگین است.
دریادار سیاری اظهارداشت: در سال های اخیر دشمن با ترفند نرم وارد کشور شده و سعی دارد ملت ما به ویژه جوانان را در هر شرایطی تحت تاثیر خودش قرار دهد و همین امر موجب شده که خیلی از آداب و رسوم ما تغییر یابد.
وی افزود: چشم و هم چشمی ها، نوع لباس جوانان و نوجوانان ما که نشان از تزریق فرهنگ بیگانه است نیز از آثار و تبعات جنگ نرم دشمن محسوب می شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به این که دشمن با استراتژی قورباغه ای کار خود را دنبال می کند، گفت: اگر ظرفی حاوی آب جوش داشته باشیم و یک قورباغه داخل آن بیندازیم فورا بیرون می پرد اما اگر قورباغه را داخل آب قرار دهیم و آب را به مرور گرم و به درجه جوش برسانیم قورباغه بیرون نمی پرد چون کم کم عادت به گرما می کند تا به مرحله پخته شدن می رسد و دشمن در حال پیاده کردن این وضعیت در جامعه ماست.
دریادار سیاری، بهترین راه های مبارزه با جنگ نرم دشمن را توجه به باورهای دینی و ارزش های اسلامی و همچنین ارتقاء سطح آگاهی و بصیرت و سلاح ایمان دانست.
آیت الله نعیم آبادی نماینده ولی فقیه و امام جمعه بندرعباس نیز در این مراسم با اشاره به این که راه قرآن و انبیاء راه سعادت و رستگاری است گفت: عمل به قرآن و دستورات الهی مثل عمل به دستورات پزشکی است که عمل به آن باعث سلامتی است با این تفاوت که در نسخه الهی جای هیچ گونه شک و شبهه ای نیست.
وی با بیا ن حدیثی از امام صادق(ع) روزه را چشیدن طعم گرسنگی و کمک به نیازمندان دانست و افزود: با روزه گرفتن به یاد گرسنگی و تشنگی نیازمندان بیفتید و روز قیامت را از یاد نبرید ودر یک کلام روزه واجب شد تا ما با تقوا شویم.