به گزارش ایرنا نماینده شرکت گوگل در یک جلسه دادگاه در آمریکا اعلام کرد که کسانی که به 425 میلیون کاربر ایمیلهای این شرکت، ایمیل میفرستند، انتظار نداشته باشند که محتوای آن محرمانه باقی بماند.
گوگل این اعتراف در راستای دفاع از عملکرد این شرکت در دادگاهی مطرح کرده که هدف از آن جلوگیری از افزایش فشار قانونی به گوگل به دلیل افشای اطلاعات خصوصی کاربران است.
در این رابطه جان سیمسون، مدیر گروه نظارت بر حریم خصوصی کاربران گفت: گوگل سرانجام اعتراف کرد که حفظ اطلاعات خصوصی کاربران برایش اهمیت ندارد و کاربران اگر اطلاعات شخصیشان برایشان مهم است، باید به این سخنان خوب توجه کنند.
شرکتهای اینترنتی گوگل، فیسبوک و مایکروسافت متهم شدهاند با نهادهای امنیتی آمریکا از جمله آژانس امنیت ملی و پلیس اف بی آی در خصوص نظارت بر عملکرد کاربران اینترنت همکاری کردهاند.
اکنون این شرکت ها از دولت آمریکا خواستند تا اجازه دهد جزئیات مربوط به درخواستهای نهادهای امنیتی برای دریافت دادهها و اطلاعات کاربرانشان را منتشر کنند.
در تازهترین گزارشها درباره جاسوسی نهادهای امنیتی آمریکا از کاربران اینترنتی و همچنین استراق سمع تماسهای تلفنی شهروندان آمریکایی و همچنین افراد خارجی حاکی از آن است که نهادهای امنیتی آمریکا به سرورهای 9 شرکت آمریکایی از جمله گوگل و اپل دسترسی مستقیم داشتهاند.
اخیرا انتشار اخباری درباره برنامه جاسوسی نهادهای امنیتی آمریکا از شهروندان آمریکایی در صدر اخبار رسانههای غربی قرار گرفته است به طوریکه باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا چندی پیش از این برنامه دفاع کرد و گفت که اجرای آن تحت نظارت شدید کنگره و دستگاه قضایی انجام میشود.
ادوارد اسنودن، مامور 29 ساله سابق سازمان امنیت ملی آمریکا، منبع این خبر فاش شده بوده است.