شبکه ایران / آیت الله مجتهدی تهرانی در کتاب «آداب الطلاب» درباره خواندن آیات قرآن و تفکر در معانی آن توصیه هایی کرده و نوشته است: «بروید به دنبال علمی که جاودانه است، یعنی قرآن را بخوانید و حفظ کنید.
(اصول کافی ج4 ص409 و ثوابالاعمال ص127) و بدانید که آسانسور بهشت با قرآن کار میکند؛ یعنی هر چقدر بخوانی بالاتر میروی و هر جا که نخواندی آسانسور میایستد و باید پیاده شوی.
حضرت رسول اکرم (ص) که درود خدا بر او باد، فرمودند: حَمَلَةُالقُرآنِ عُرَفاءُ اَهلِ الجَنَّةِ (بحار ج 92 ص 177 و معانی الاخار ص 226) حافظان و حاملان قرآن عارفان اهل بهشت هستند، تا جوان هستید قرآن کریم را حفظ کنید، چون آیاتی را که ما در جوانی حفظ کردهایم، الان به خاطر داریم.
سعی کنید هر روز مقداری قرآن بخوانید (سوره مزمل آیه 20) و در معانی آن فکر کنید و از خداوند بخواهید که به شما توفیق دهد که به آن عمل کنید.
حضرت امیرمؤمنان علی(ع) که درود خدا بر او باد، فرمودند: اَلا لا خَیرَ فی قِرائةٍ لَیسَ فِیها تَدَبُّرٌ (بحار ج2 ص49 و معانی الاخبار ص 226) آگاه باشید، خیری در قرآن خواندنی که با تفکر و تدبّر نباشد؛ نیست.
خداوند متعال در قرآن کریم از بندگان شکایت میکند که چرا در آیات قرآن تدبر نمیکنید، اَفَلا یَتَدَبَّرُون القُرآنَ (سوره نساء آیه 82) حضرت زینالعابدین (ع) فرمودند: آیات قرآن خزاین و گنجینه است، پس هروقت گنجینهای باز شد سزاوار است تو در آن نگاه کنی. (اصول کافی ج4 ص41.2)
منبع: خبر آنلاین