علا الوان، مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی در دیدار با سیدمحمدهادی ایازی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران گفت: راهاندازی خانههای سلامت و اجرای طرح سنجش عدالت در شهر اتفاق بسیار مهمی در کلانشهر تهران به شمار میرود که تنها با بینش لازم، تعهد و نهادینهشدن فرهنگ سلامت در بین اقشار مختلف جامعه ممکن بود. وی گفت: مدلی که این حوزه در تهران اجرا شده باید به تمامی منطقه تسری یابد و از شهرداری تهران خواستاریم تا تجربیات خود را بهصورت مستند در اختیار سازمانهای مربوطه از دیگر کشورها قرار دهد. وی گفت: تهدیدهای زندگی شهر در تهران به فرصتی برای توسعه تبدیل شده و این اقدام پسندیده شایسته تقدیر است. جمعآوری اطلاعات سلامت شهری نیز مقوله بسیار مهمی است که شهرداری تهران به آن توجه کرده است.
سید محمدهادی ایازی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران در ادامه این جلسه گفت: در دوره اخیر مدیریت شهری در حوزه سلامت فعالیتهای بسیار خوبی از لحاظ ساختاری انجام شده است. راهاندازی اداره کل سلامت در ساختار معاونت امور اجتماعی و فرهنگی، 22اداره سلامت در مناطق و 374خانه سلامت در سطح محلههای شهر تهران ارزندهترین اقدامی است که طی سالهای اخیر به واسطه تبدیل شهرداری به یک نهاد اجتماعی اجرایی شده است. وی ادامه داد: هر منطقه از تهران براساس شاخصهای جمعیتی و جغرافیایی بلوکبندیشده و برای هر بلوک رابطه سلامت تعیین شده است. این افراد در واقع حلقه اتصال خانههای سلامت و شهروندان هستند.
3هزار و 740کانون محلی سلامت که طی دوره اخیر مدیریت شهری ایجاد شدهاند، علاوه بر این حوزه در بخش مقابله با آسیبهای اجتماعی نیز فعال هستند. کانون پیشگیری از مصرف دخانیات و کانون جوانان بهمنظور ارتقای بینش شهروندان نسبت به اثرات سوء مصرف دخانیات و آسیبهای اجتماعی تاکنون فعالیتهای بسیار مثبتی را رایگان به شهروندان ارائه کردهاند.ایازی تشکیل 374شورای محلی سلامت را از دیگر اقدامات مهم مدیریت فرهنگی شهر دانست و گفت: راهاندازی شوراهای محلی سلامت نمود عینی نظام مشارکت شهروندان در تصمیمگیریها و تصمیمسازیهای حوزه سلامت است.