به گزارش خبرگزاری مهر، حسین مقدمکیا دبیر ستاد اجرایی طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور ضمن بیان این خبر گفت: بررسیها نشان می دهد بیشترین نخبگان قرآنی در شهرهای مشهد، اصفهان و تبریز ساکن هستند. این نخبگان طی یک سال اخیر از بین پنج هزار نوجوان و جوان پسر بین سنین 10 تا 16 سال مستعد تلاوت قرآن شناسایی و در گروه های سنی مختلف سازماندهی شدند.
وی افزود: مؤسسات قرآنی زیر پوشش طرح ملی تلاوت قرآن نقش ارزنده ای در شناسایی نخبگان قرآنی برعهده دارند. با شناسایی این نخبگان آموزشهای ویژه تلاوت قرآن در زمینه تجوید، صوت، لحن، ترجمه و مفاهیم به آنان ارائه میشود. شناسایی نخبگان قرآنی در بین نوجوانان و جوانان از جمله اهداف اجرایی طرح مذکور است.
دبیر ستاد اجرایی طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه هفت استان کشور زیر پوشش طرح ملی تلاوت قرآن کریم قرار گرفتند، گفت: همدان، قم، کاشان، دامغان، قزوین و دو شعبه یزد ازجمله استانهایی هستند که به این طرح پیوستند.
وی اظهار داشت: با پیوستن این استانها به طرح ملی تلاوت، کار ثبت نام از علاقهمندان به تلاوت قرآن کریم در استانهای مذکور آغاز شده است. پرورش استعدادهای قرآنی به منظور تربیت چهره های بزرگ قرآنی در بخش قرائت از جمله اهداف این طرح میباشد.
وی تأکید کرد: طرح مذکور میکوشد نسلی را بپروراند که همراه با داشتن مهارتهای عالی در علوم و فنون مختلف تلاوت و قرائت قرآن بتواند اهداف قرآنی نظام جمهوری اسلامی را تحقق بخشد. کشف و شناسایی نوجوانان مستعد قرآنی، ارتقای سطح علمی و عملی، رشد و شکوفایی قرآن آموزان نوجوان، بهره گیری از روشهای نوین آموزش قرآن کریم، آموزش کامل مرتبط با قرائت و اجرای تلاوتهای اثرگذار و معناگرا ازجمله اهداف راهبردی طرح مذکور میباشد.
به گفته وی طرح ملی قرائت قرآن کریم شامل دو دوره مقدماتی و پیشرفته ویژه نوجوانان و جوانان پسر در گروه های سنی 10 الی 16 سال برگزار میشود.