حجت الاسلام مهدی محمدقلیزاد در گفتوگو با ایسنا، گفت: وقتی مواد غذایی سردی و گرمی را با هم مصرف میکنیم باعث ایجاد حالت سکسکه میشود.
وی عنوان کرد: علت آن این است که ماهیچههای پیرامون شُش در این حالت ملتهب شده و انقباض و انبساط پیدا میکنند.
حجتالاسلام محمد قلیزاد ادامه داد: البته علت بروز سکسکه در افراد مختلف متفاوت است برای مثال ممکن است کسی غذای گرم و خشک را با هم مصرف کند و دچار این حالت ناخوشایند شود.
وی افزود: با توجه به اینکه مزاجها در افراد مختلف متفاوت است برای همین ممکن است مصرف برخی ادویهها مثل فلفل باعث بروز سکسه در شخص شود در حالی که شخص دیگر سکسکه نگیرد.
پزشک طب سنتی و اسلامی عنوان کرد: در زمان سکسکه تنفس عمیق موجب میشود که ماهیچههای که منقبض شدهاند تحریک شوند و در این راستا فوت عمیق به داخل پاکت یا نایلکس باعث قطع سکسکه میشود.