ابوالفضل مصطفوی در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: افرادی که نظارت بر دارو در کارخانههای تولید و داروخانهها را برعهده دارند از تخصص لازم برخوردار نیستند، اما رشته نظارت بر امور دارویی میتواند باعث تربیت افراد متخصصتری شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در مقطع کارشناسی ارشد دانشکده داروسازی چهار رشته داریم، اظهار کرد: بیوشیمی، تن شناسی، شیمی دارویی رشتههای دانشکده داروسازی در مقطع کارشناسی ارشد است که اخیرا رشته نظارت بر امور دارویی نیز به این رشتهها اضافه شده است.
مصطفوی درباره رشته نظارت بر امور دارویی و اینکه چقدر وجود این رشته اهمیت دارد، افزود: وجود این رشته بسیار مهم و مورد نیاز است و با توجه به عدم تخصص افرادی که نظارت بر دارو در کارخانهها و داروخانهها را برعهده دارند، با راهاندازی رشته نظارت بر امور دارویی افراد متخصصتری میتوانند مسئول نظارت بر امور دارویی داروخانهها و کارخانهها شوند و اکنون نیاز به آن احساس میشود.
مصطفوی با بیان اینکه در سال گذشته رشتههای دکترای دارو سازی بالینی و دارو سازی سنتی به مجموع رشتههای دانشگاه اصفهان اضافه شده است، تصریح کرد: به احتمال زیاد در سال بعد رشته دیگری اضافه نخواهد شد؛ البته تنها مجوز دکترای نانو فناوری دارویی آمده است.
به گزارش ایسنا، با توجه به نامه مقام عالی وزارت و با استناد رای صادره در دویست و بیست و نهمین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی، با راه اندازی رشته نظارت بر امور دارویی در مقطع کارشناسی ارشد با ظرفیت پذیرش چهار دانشجو برای یک دوره در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موافقت بعمل آمد.