به گزارش ایسنا، محققان انجمن بهداشت و سلامت هند اظهار کردند: گنجاندن آجیل به ویژه گردو در وعده غذایی افراد بسیار مفید است.
برخلاف آنچه مردم باور دارند، هر اونس گردو شامل سه واحد چربی، چهار گرم پروتئین و دو گرم فیبر است که کنترل کننده خوبی برای وزن افراد و تغذیه مفیدی برای مو به علت داشتن بیوتین(ویتامین B7) است و به تقویت مو، کاهش ریزش مو و رشد آن کمک میکند.
محققان افزودند: گردو به عنوان عامل سیری در افراد نیز محسوب میشود.
همچنین گردو در کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان مفید است. وجود آنتی اکسیدانها و فیتوسترولها در گردو در کاهش ابتلا به این بیماری مفید است.
از دیگر مزایای گردو کمک به بهبود خواب در افراد است، زیرا این ماده غذایی حاوی ملاتونین هورمونی است که باعث تنظیم خواب میشود.
روغن گردو نیز برای محافظت از پوست و خشکی آن توصیه میشود. همچنین برای ماساژ درمانی، عطر درمانی و در صنایع آرایشی، بهداشتی و دارویی استفاده میشود.
این مطالعه در مجله هندی "Diabetic Living" منتشر شده است.