همشهری آنلاین – شهره فرجی: این چای برای سم‌زدایی بدن بسیار مفید است. برای شیرین کردن آن می‌توانید از کمی عسل استفاده کنید.

زمان تهیه: 3 دقیقه

زمان دم کشیدن: 5 دقیقه

مواد لازم برای 2 فنجان:

مواد خشک شامل:

تخم شوید: 4 قاشق چای‌خوری

تخم رازیانه: 4 قاشق چای‌خوری

پور زیره: یک و نیم قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: 2 قاشق چای‌خوری

مواد تازه شامل:

زنجبیل: سه برش با ضخامت 2 سانتی‌متر

برگ‌های تازه نعنا: 16 عدد

لیمو: سه برش نازک

طرز تهیه:

• درون ظرفی، تخم‌های گشنیز، رازیانه، زیره و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

• درون ظرفی دیگر، 2 پیمانه آب را روی حرارت کم گرم کنید.

• زمانی که آب در حال گرم شدن است با استفاده از وسیله‌ای مانند گوشکوب، زنجبیل و برگ‌های نعنا را کمی له کنید.

• وقتی آب داغ شد،‌مخلوط نعنا و زنجبیل را همراه با یک قاشق غذاخوری از مواد خشک درون آب بریزید.

• مخلوط فوق را 5- 3 دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت برداشته، ‌درب آن را گذاشته و 3 دقیقه بگذارید به همان حالت باقی بماند.

• برش‌های لیمو و چای را از یک صافی رد کنید و درون کاسه‌ای بریزید.

چای نعنا و لیمو

http://www.101cookbooks.com

کد خبر 247654
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز