زمان تهیه: 3 دقیقه
زمان دم کشیدن: 5 دقیقه
مواد لازم برای 2 فنجان:
مواد خشک شامل:
تخم شوید: 4 قاشق چایخوری
تخم رازیانه: 4 قاشق چایخوری
پور زیره: یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری
مواد تازه شامل:
زنجبیل: سه برش با ضخامت 2 سانتیمتر
برگهای تازه نعنا: 16 عدد
لیمو: سه برش نازک
طرز تهیه:
• درون ظرفی، تخمهای گشنیز، رازیانه، زیره و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
• درون ظرفی دیگر، 2 پیمانه آب را روی حرارت کم گرم کنید.
• زمانی که آب در حال گرم شدن است با استفاده از وسیلهای مانند گوشکوب، زنجبیل و برگهای نعنا را کمی له کنید.
• وقتی آب داغ شد،مخلوط نعنا و زنجبیل را همراه با یک قاشق غذاخوری از مواد خشک درون آب بریزید.
• مخلوط فوق را 5- 3 دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت برداشته، درب آن را گذاشته و 3 دقیقه بگذارید به همان حالت باقی بماند.
• برشهای لیمو و چای را از یک صافی رد کنید و درون کاسهای بریزید.
http://www.101cookbooks.com