به گزارش خبرگزاری رویترز پژوهشگران در بیمارستان دانشگاهی مالمو در سوئد نشان دادند که در گروهی از افراد داوطلب سالم افزودن مقدار کمی دارچین در حد یک قاشق چایخوری به یک ظرف پودینگ برنج از افزایش قند خون پس از غذا جلوگیری میکند.
این یافته در موافقت با نتایج تحقیقات قبلی است که بیانگر نقش دارچین در کمک به کنترل قند خون بودند.
به گفته پژوهشگران یک دلیل این اثر دارچین ممکن است تاثیر آن در کاهش سرعت عبور غذا از معده به روده باشد. آنها با استفاده از سونوگرافی نشان دادند که در افرادی که دارچین خورده بودند، سرعت تخلیه معده کاهش مییابد.
این پژوهشگران میگویند در مورد اینکه آیا افراد مبتلا به دیابت نیز باید به رزیم غذایی خود دارچین اضافه کنند باید منتظر نتایج تحقیقات بعدی ماند.