سه‌شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: رئیس کنگره مشترک قلب و عروق با هشدار در باره مصرف فست‌فودها و نمک و چربی گفت ۵۰ درصد افراد جامعه فشار خون بالا دارند و خودشان خبر ندارند و ۱۲ درصد کوکان ایرانی هم فشارخون بالا دارند.

فشار خون

به گزارش مهر، دکتر فریدون نوحی رئیس دومین کنگره مشترک قلب و عروق ایران در نشست خبری کنگره که قرار است از 6 تا 9 اسفند ماه امسال در تهران برگزار شود، افزود: فشارخون بالا، بیماری است که در مراحل اولیه هیچ علامتی ندارد و از همین رو، این بیماری را قاتل خاموش می‌نامند.

وی با اعلام اینکه بیش از 35 درصد مبتلایان به فشارخون بالا برای درمان خود هیچ اقدامی نمی‌کنند، گفت: فقط 16 درصد مبتلایان به این بیماری برای درمان و کنترل فشارخون خود اقدام می‌کنند.

رئیس انجمن قلب و عروق ایران با تاکید بر اصلاح روش‌های زندگی و تغذیه مناسب به عنوان راهکارها و درمان‌های غیر دارویی در مبتلایان به فشارخون بالا، ادامه داد: حدود 4 درصد از مرگ‌های قلبی و عروقی به دلیل فشارخون بالا اتفاق می‌افتد و این خیلی نگران کننده است.

وی نسبت به مصرف بالای نمک در غذای ایرانی‌ها هشدار داد و گفت: آمار مصرف نمک در ایران 2 برابر میانگین جهانی است که باید این میزان را به نصف کاهش دهیم تا بتوانیم فشارخون بالا را کنترل کنیم.

نوحی با تاکید بر اینکه کاهش مصرف نمک در غذای ایرانی‌ها کار ساده‌ای نیست، تصریح کرد: یکی از منابع مهم افزایش ورود نمک به بدن، مصرف زیاد فست فودها و غذاهای آماده که دارای نمک و چربی فراوانی هستند، از جمله دلایل بروز فشارخون بالاست.

رئیس دومین کنگره مشترک قلب و عروق ایران در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه وضعیت فشارخون کودکان ایرانی با توجه به اینکه گرایش و تمایل زیادی به مصرف فست فودها و غذاهای آماده دارند، چگونه است، گفت: 12 درصد کودکان زیر 15 سال کشور دچار فشارخون بالا هستند که متاسفانه این افراد نیز از بیماری خود اطلاعی ندارند و عوارض این فشارخون در سنین بلوغ به بعد بروز می‌کند.

نوحی در همین زمینه ادامه داد: فشارخون بالا در زمان کوتاهتری، روی اندام‌های حیاتی کودکان اثر می گذارد و خطرناک است.

کد خبر 250172
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز