به گزارش همشهری آنلاین، مرتضی طلایی گفت: در بحث بافت فرسوده به تفصیل صحبت شده است میخواهم توجه دوستان را به محلات محروم ببرم در منطقه 15 بین محله هرندی و کیانشهر کلی فاصله است این را هم به عنوان تبصره در بودجه ببینیم که فاصله محلات در مناطق را کم کنیم و مدیریت شهری بر این موضوع توجه ویژه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه رویکرد و شعار شورای اسلامی شهر تهران مسائل فرهنگی اجتماعی است گفت: در بحث فعالیتهای فرهنگی ایراداهای فراوانی وجود دارد و نقدهای به حقی هم وجود دارد اعم از مداخلات، اسرافکاریها و موازیکاریها، من هیچ دفاعی در برابر این انتقادها ندارم. اما توجه داشته باشیم که رویکرد و شعار شورای چهارم بحث حمایت از فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی است.
طلایی افزود: مجموع 1800 میلیارد تومان در بودجه سال 93 برای حوزه فرهنگی شامل معاونت اجتماعی - فرهنگی و سازمان فرهنگی و هنری در نظر گرفته شده است که حدود 12 درصد از کل بودجه شهرداری تهران است. در تفکیک بودجه 410 میلیارد تومان مربوط به ارتباطات سرمایهایی غیر مرتبط با مباحث فرهنگی است و اعتبارات سرمایهایی و کمک سرمایهایی نیز شامل 950 میلیارد تومان است که 5/5 درصد بودجه کل شهرداری است. 285 میلیارد تومان هم بحث نگهداشت است و اعتبار کمک هزینهای هم 100 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: وقتی این موضوعات را تفکیک میکنیم به دو موضوع میرسیم، اول بودجهایی که برای فعالیت حوزه فرهنگی و اجتماعی در نظر گرفتهایم، که این بودجه حدود یک درصد کل بودجه در نظر گرفته شده برای این حوزه است و با توجه به منویات رهبری، با این یک درصد در کار فرهنگی - اجتماعی اتفاقی در شهر تهران نخواهد افتاد و تحول فرهنگی رخ نخواهد داد و از سوی دیگر راهبرد شورای چهارم که روی مباحث فرهنگی و اجتماعی بوده تحقق پیدا نخواهد کرد.
طلایی گفت: نباید سرنوشت یک سازمان تحت تاثیر یک مدیر قرار بگیرد متاسفانه در شورای سوم این اتفاق برای سازمان فرهنگی افتاد. چون برای سازگار کردن مدیریت سازمان با شورای شهر، این سازمان در تحریم قرار گرفت. این اتفاق در دوره چهارم هم در حال تکرار است، تقاضا دارم حالا که در این دوره همه 31 عضو شورا، جدا از شخصیت تخصصیشان، شخصیت فرهنگی و اجتماعی دارند و این نکته در نزد افکار عمومی مثل ستاره میدرخشد به مسائل فرهنگی اجتماعی اهتمام بیشتری داشته باشند.