به گزارش ایسنا، دانشمندان دریافتهاند افراد شاد در مطالعات انجام شده نسبت به همتایان استرسی عملکرد بالاتری داشتند و کارمندان کارآمدتری نیز بودند.
گوگل در میان نخستین شرکتهای بزرگی بود که بازیهای میزی و زنگ تفریحهای جالبی را به دفاترش وارد کرد. محققان حاضر در این پژوهش به دنبال آن بودند که آیا فرمول "کار سخت، بازی سخت" میتواند عامل بخشی از موفقیت کارمندان گوگل بوده باشد.
اکنون تیمی از محققان دانشگاه بولزانو- بوزن (Bozen-Bolzano) ایتالیا پس از جمعآوری دادههایی از 42 دانشمند علوم رایانه در دانشگاهها، ثابت کردهاند استراتژی گوگل، شیوه مناسبی بوده است.
آنها دانشجویانی را با هدف بررسی چگونگی اثرگذاری عواطف و مزاجها بر توانایی برنامهنویسیشان و خلاقیت و توانایی حل مسئله آنها آزمودند. در میان بسیاری از مهارتهای لازم برای طراحی نرمافزار، تولیدکنندگان باید دارای مهارتهای بالای حل مسئله تحلیلی و خلاقیت در فرآیند تولید نرمافزار باشند.
پس از اندازهگیری وضعیتهای عاطفی دانشجویان با استفاده از تکنیک روانشناختی "مقیاس اثرگذاری تجربه مثبت و منفی بر تعادل (SPANE-B)"، محققان خلاقیت هر عضو را با درخواست از او برای نوشتن زیرنویسهای تعدادی عکس آزمودند. سپس از شرکتکنندگان خواسته شد نوعی بازی را با هدف بررسی توانایی حل مسئله و مدت زمان حل این معما توسط آنها، انجام دهند.
نتایج نشان داد طراحان نرمافزاری شاد در حل مسئله بهتر عمل کردند و شرکتهایی مانند گوگل به این مهارت پاداش بالایی میدهند.
افزون بر این، شادترین طراحان نرمافزار در عملکرد حل مسئله تحلیلی بهرهوری بسیار بالاتری در مقایسه با سایرین داشتند.
همشهری آنلاین: بر اساس پژوهش جدید محققان، وضعیت ذهنی مثبت میتواند قدرت مغز را شکوفا کند.
کد خبر 253137
منبع: همشهری آنلاین