مواد اولیه:
کیک اسفنجی: 200 گرم
ژله توتفرنگی و آناناس: از هر کدام 100 گرم
کرم وانیلی 200 گرم
توتفرنگی تازه 300 گرم
مواد لازم کرم وانیلی:
شیر: نصف پیمانه
تخممرغ: سه عدد
خامه فرمگرفته: 150 گرم
آرد نشاسته ذرت: دو قاشق سوپخوری
وانیل: 1/4قاشق چایخوری
پودر قند: 150 گرم
طرز تهیه ترایفل:
توتفرنگیها را شسته و خشک کنید. کیک اسفنجی را به صورت مکعبهای کوچک برش دهید. ژله توتفرنگی و آناناس را هم شکل مکعب خرد کنید
برای هر نفر یک لیوان در نظر گرفته و به کمک قیف انتهای لیوانها را کرم ریخته و به ترتیب کیک، توتفرنگی، ژله و دوباره کرم اضافه کنید تا لیوان پر شود در نهایت با کمک قیف با کرم روی ترایفل را شکوفه زده و یک توتفرنگی روی آن قرار میدهیم.
طرز تهیه کرم وانیلی:
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کشدار و سفید شود. (سه دقیقه).
آرد ذرت را در شیر حل کرده و مخلوط زرده را نیز به آن اضافه کنید. مایه را داخل ظرف مناسبی که بهتر است لعابی باشد ریخته و روی حرارت ملایم با قاشق شروع به هم زدن کنید تا غلیظ شود.
کرم را از روی حرارت برداشته و صبر کنید کمی خنک شود.
سفیده تخممرغ را در کاسهای با همزن برقی بزنید تا خشک و سفید شود و به کمک لیسک سفیده را به کرم اضافه کنید و دوباره روی حرارت گذاشته هم زده تا غلیظ شود.
کرم را پس از غلیظ شدن از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا خنک شود خامه را به کرم افزوده و مخلوط نمایید. این کرم به تنهایی دسر لذیذی میباشد.
منبع: آشپزی خانواده سبز