پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: ترایفل توت فرنگی یکی از انواع دسرها است.

ترایفل توت فرنگی

مواد اولیه:

کیک اسفنجی: 200 گرم

ژله توت‌فرنگی و آناناس: از هر کدام 100 گرم

کرم وانیلی 200 گرم

توت‌فرنگی تازه 300 گرم

مواد لازم کرم وانیلی:

شیر: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: سه عدد

خامه فرم‌گرفته: 150 گرم

آرد نشاسته ذرت: دو قاشق سوپ‌خوری

وانیل: 1/4قاشق چای‌خوری

پودر قند: 150 گرم

ترایفل توت فرنگی

طرز تهیه ترایفل:

توت‌فرنگی‌ها را شسته و خشک کنید. کیک اسفنجی را به صورت مکعب‌های کوچک برش دهید. ژله توت‌فرنگی و آناناس را هم شکل مکعب خرد کنید

برای هر نفر یک لیوان در نظر گرفته و به کمک قیف انتهای لیوان‌ها را کرم ریخته و به ترتیب کیک، توت‌فرنگی، ژله و دوباره کرم اضافه کنید تا لیوان پر شود در نهایت با کمک قیف با کرم روی ترایفل را شکوفه زده و یک توت‌فرنگی روی آن قرار می‌دهیم.

طرز تهیه کرم وانیلی:

ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کشدار و سفید شود. (سه دقیقه).

آرد ذرت را در شیر حل کرده و مخلوط زرده را نیز به آن اضافه کنید. مایه را داخل ظرف مناسبی که بهتر است لعابی باشد ریخته و روی حرارت ملایم با قاشق شروع به هم زدن کنید تا غلیظ شود.

کرم را از روی حرارت برداشته و صبر کنید کمی خنک شود.

سفیده تخم‌مرغ را در کاسه‌ای با همزن برقی بزنید تا خشک و سفید شود و به کمک لیسک سفیده را به کرم اضافه کنید و دوباره روی حرارت گذاشته هم زده تا غلیظ شود.

کرم را پس از غلیظ شدن از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا خنک شود خامه را به کرم افزوده و مخلوط نمایید. این کرم به تنهایی دسر لذیذی می‌باشد.

منبع: آشپزی خانواده سبز

کد خبر 257656
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز