مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: محققان انگلیسی با استفاده از پسماند دانه قهوه، سوخت زیستی تولید کردند که می‌تواند خودروها را به حرکت درآورد.

تولید سوخت زیستی از پسماند دانه قهوه

به گزارش ایرنا، دانشمندان دانشگاه بث (Bath) اعلام کردند که پسماند دانه‌های قهوه می‌تواند یک منبع سوخت پایدار برای خودروها باشند.

این دانشمندان از دانه‌های قهوه 20 منطقه مختلف جغرافیایی که شامل اقسام کافیین دار و بدون کافیین بودند سوخت زیستی ˈسبزˈ تولید کردند.

این مطالعه نشان داد که گونه‌های مختلف قهوه از جمله روبوستا (Robusta) و عربیکا (Arabica) به نسبت دارای ترکیب و خواص فیزیکی یکسانی برای استفاده به عنوان سوخت هستند.

این بدان معنی است که پسماند دانه قهوه می‌تواند یک روش عملی برای تولید بیودیزل باشد.

11 الی 20 درصد از پسماند دانه‌های قهوه را روغن تشکیل می‌دهد که این میزان با روغن منابعی دیگر از جمله دانه سویا و زیتون برابری می‌کند.

دانشمندان ادعا می‌کنند که روغن حاصل از پسماند دانه‌های قهوه را می‌توان با روش‌های خاصی به سوخت زیستی تبدیل کرد.

دانشمندان می‌گویند از حدود 22 پوند (10 کیلوگرم) پسماند قهوه که توسط یک کافی شاپ تولید می‌شود می‌توان حدود دو لیتر سوخت زیستی تولید کرد.

دانشمندان با اشاره به میزان تولید پسماند دانه‌های قهوه در سراسر کشور گفتند در آن صورت کافی شاپ‌های پرطرفدار واقع در بزرگراه‌ها می‌توانند با شرکت بزرگ نفتی مانند شل (Shell)، بی.پی (BP) و اسو (Esso) در تولید سوخت رقابت کنند.

کریس چوک از دانشگاه بث که در این مطالعه همکاری داشت می‌گوید: این مطالعه تاکیدی است بر پتانسیل ضایعات قهوه برای استفاده به عنوان منبعی برای تولید سوخت زیستی پایدار.

کد خبر 262985

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دانش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha