شنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک پزشک تغذیه توصیه کرد: سحری را با آرامش میل کنید و از عجله در غذا خوردن در این زمان پرهیز کنید چرا که خوردن غذا با عجله در هنگام سحر موجب بروز بیماری‌های گوارشی می‌شود و این شیوه اشتباه سلامتی را به مخاطره می‌اندازد.

دکتر مرتضی عبدی در گفت وگو با ايسنا، با چند توصیه در مورد خوردن سحری عنوان کرد: برخی از مردم خود را به شیوه‌های نادرستی در تغذیه در ماه مبارک رمضان عادت می‌دهند برای نمونه حذف سحری یکی از این شیوه‌های نادرست است به ویژه در تابستان با توجه به طولانی بودن ساعات گرسنگی باید خوردن سحری را در وعده غذایی بگنجانیم.

وی افزود: برای خوردن سحری لااقل نیم ساعت قبل از آغاز خوردن از خواب بلند شویم تا اگر اشتهایی برای خوردن غذا وجود ندارد فرصتی برای کسب اشتها با روش‌های مختلف مانند آشامیدن مایعات فراهم شود که این امر علاوه بر حفظ سلامت در خوردن سحری، موجب پیدایش عادت سحرخیزی در انسان می‌شود که آثار بسیار مناسبی در سلامت افراد دارد.

وی خوردن میوه در سحر را مورد تاکید قرار داد و افزود: میوه بخش قابل توجهی از کم آبی بدن در ماه مبارک رمضان را جبران می‌کند به ویژه میوه‌هایی که عطش را کمتر می‌کند باید مورد توجه باشد البته خوردن سالاد بدون سس و پیاز هم در این وعده غذایی گزینه خوبی است.

این پزشک تغذیه یادآور شد: فراموش نکنیم تند غذا خوردن شیوه نامطلوبی است که در ماه مبارک رمضان باید برای کنار گذاشتن این شیوه نادرست در تغذیه تمرین کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: بعد از خوردن سحری هرگز با معده پر فورا نخوابیم زیرا این شیوه به معده آسیب زیادی وارد می‌کند به همین دلیل توصیه می‌شود حداقل بعد از یک ربع از گذشت خوردن سحری بخوابیم گرچه خواب بعد از سحری اگر ترک شود بدن سالم‌تری خواهیم داشت.

کد خبر 265601

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha