به گزارش پایگاه بهداشت ایتالیا، همزمان با تغییر رژیم غذایى ژاپنىها و روی آوردن آنها به مصرف غذاهای غربی یعنی تغییر در مواد مصرفی از برنج و ماهى به گوشت قرمز، طاسى سر در ژاپنىها افزایش یافته است. محققان دانشگاه اوزاکا علت این امر را افزایش مصرف چربى حیوانى در رژیم غذایى دانستهاند.
نتیجه این مطالعات که بر روى ۴۲ هزار مرد صورت گرفت، نشان مى دهد میزان تستسترون خون (مهمترین عامل در بروز طاسى) در بین کسانى که رژیم غذایى چرب دارند در مقایسه با افرادى که رژیم کم چرب دارند، بیشتر است.
دانشمندان ژاپنى ،همچنین دریافته اند که افرادى که کلسترول بالا دارند و یا به بیمارىهاى قلبى مبتلا هستند، بیشتر از افراد سالم در معرض بروز طاسى و ریزش مو قرار دارند.