همشهری‌آنلاین: دبیر اجلاس و جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی ناملموس (ICCN۲۰۱۴) گفت: گذر مهارت پخت غذاهای بومی و محلی کشور طی برنامه‌های جشنواره در محل باغ‌ غدیر برگزار راه اندازی می‌شود.

غذاهای سنتی و بومی

به گزارش واحد اطلاع رسانی اجلاس و جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی ناملموس ، حسین میرزایی گفت: در این نمایشگاه مهارت‌هاي پخت غذاها، شیرینی‌های بومی و محلی ایران از 16 تا 20 مهرماه به نمایش در می‌آید.

دبیر اجلاس و جشنواره همچنين تهیه و توزیع کتاب دو زبانه مهارت‌هاي پخت غذاهای ایران را از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه عنوان کرد.

وی اظهار داشت: غذاهای بومی و محلی حامل پیام‌های فرهنگی هستند و نقش به سزایی در افزایش ارتباط نسل‌ها و حفظ هویت فرهنگی ایفا می‌کنند.

وي ادامه داد: علاوه بر آن، این غذاها نشانه‌ای از پیوندهای اجتماعی و همبستگی نیز به شمار می‌روند، غذاهای بومی و محلی ایران محمل مناسبی برای برنامه‌سازی در قالب‌های گوناگون به شمار می‌رود.

وی از همه شهروندان و هموطنان جهت بازدید از این نمایشگاه دعوت به عمل آورد.

گفتنی است کلان شهر اصفهان از 16 تا 20 مهرماه، میزبان اجلاس و جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی ناملموس خواهد بود.

کد خبر 273256

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فرهنگ عمومی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha