سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۴
۰ نفر

اوزاکا> پاییز هر سال ژاپنی‌ها افزون بر لذت بردن از قدم‌زدن روی برگ‌های خشک تعدادی از آنها را سرخ می‌کنند و می‌خورند.

برگ

آنها برگ‌ خشك افرا را نمك‌سود كرده و سپس به كره و آرد آغشته و به همراه شكر تا بيش از 20دقيقه سرخ مي‌كنند. اين اسنك كه فقط در اوزاكا بيش از 1000سال قدمت دارد اكنون به‌صورت بسته‌بندي شده نيز به فروش مي‌رسد.

کد خبر 274239

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha