یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: این سوپ خوشمزه و لعاب‌دار مربوط به منطقه جنوب شرقی ترکیه است.

آشنایی با روش تهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه‌ای)

مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):

دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم

بلغور گندم یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم

پیاز يك عدد کوچک، ۳۰ گرم

آب 7 لیوان، ۱۴۰۰ گرم

نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم

مارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم

نعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرم

فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم

آب لیمو، ۲۰ گرم

طرز تهیه سوپ ازوگلین:

  • پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.
  • در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
  • عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
  • بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.
  • هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

سوپ ازوگلین

ارزش غذایی در یک پرس

انرژی ۱۴۲ کالری

پروتئین ۵ گرم

چربی 5.8 گرم

کربوهیدرات 18.4 گرم

کلسیم ۱۷ میلیگرم

آهن 1.53 میلیگرم

فسفر ۸۹ میلیگرم

روی ۱ میلیگرم

سدیم ۵۲۶ میلیگرم

ویتامین آ ۲۳۱ IU

تیامین 0.8 میلیگرم

ریبوفلاوین 0.06 میلیگرم

نیاسین 0.78 میلیگرم

ویتامین ث ۱ میلیگرم

نکته:

* به جای مارگارین یا کره می‌توانید از روغن مایع استفاده کنید.

کد خبر 276558

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha