مواد لازم:
سیبزمینی: یک کیلوگرم
فلفل دلمهای رنگی برای تزیین: یک عدد
گوشت چرخکرده: 150 گرم
پیاز متوسط: دو عدد
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای: یک عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
* سیبزمینیها را شسته و میپزیم، سپس آنها را به صورت پوره درمیآوریم.
* پیازها را خلالی سرخ نموده و گوشت چرخکرده را به آن اضافه میکنیم، بعد از این که گوشت آب انداخت، رب گوجهفرنگی را در تابه میریزیم، فلفل دلمهای را نگینی خرد کرده و به مدت پنج دقیقه با بقیه مواد تفت میدهیم.
* در این مرحله پوره سیبزمینی را روی کاغذ روغنی به ابعاد 50-20 و به ضخامت نیم سانتیمتر پهن میکنیم.
* روی سیبزمینی را یک لایه مخلوط گوشت میریزیم به طوری که تمام سطح آن به یک اندازه پوشیده شود.
* از گوشه، کاغذ روغنی را گرفته و مانند رولت آن را میپیچیم و به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد، سپس در یک تابه کمی روغن ریخته و رولت را به آرامی در آن گذاشته و سرخ میکنیم.
نکته:
* موقع پهن کردن سیبزمینی باید دستمان را با آب نیم گرم خیس کنیم تا سیبزمینی به دست نچسبد.
منبع: تبیان