مواد لازم:
آرد گندم: ۳ پیمانه
شیر خشک: ۲ پیمانه
شکر: ۳ پیمانه
آب: يك پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
هل: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران: نصف قاشق چای خوری
کره: ۴۰۰ گرم
روغن مایع: نصف لیوان
طرز تهیه:
ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید.
سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید.
در ادامه، کره و روغن را اضافه کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی تفت دهید تا روغن جذب مواد شود.
سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
در این فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آرد اضافه و در ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید.
منبع: khorasannews.com
نظر شما