چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: انجیر منبع غنی از بسیاری املاح و ویتامین‌ها شامل پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین‌های C ،B ،A است.

خواص انجیر

به گزارش ايسنا، انجیر همچنین منبع غنی از فیبر خوراکی است. «لیگنین» نوعی فیبر خوراکی غیرمحلول است که به مقدار زیاد در انجیر موجود است و نقش مهمی در پیشگیری و نیز درمان یبوست دارد.

در این مقاله به برخی از خواص مهم درمانی این میوه بهشتی اشاره شده است:

- انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه‌ها بدون کلسترول است. از انجیر می‌توان در رژیم‌های غذایی خاص مثل رژیم کم‌چرب، کم سدیم، پرفیبر، کاهش وزن، دیابتی و حتی رژیم غذایی مدیترانه‌ای استفاده کرد.

- انجیر تعرق بدن را زیاد می‌کند و همچنین حرارت بدن را کاهش می‌دهد.

- این میوه ادرارآور است و اگر ادرار کم باشد، خوردن انجیر باعث ازدیاد آن می‌شود.

- انجیر تازه یا خشک یبوست را برطرف می‌کند و یکی از بهترین میوه‌ها برای تمیز کردن روده بزرگ و رفع یبوست است.

- این میوه شیرین و مقوی دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و برای درمان سوء‌هاضمه مفید است.

- برخی مطالعات نشان داده که انجیر خاصیت ضدسرطانی دارد.

- سرشار بودن انجیر از پتاسیم، تامین‌کننده سلامتِ کودکان ضعیف، کم‌خون و بی‌اشتها است.

- شربت انجیر، تسکین‌دهنده دردهای گلو و سرفه است.

به گزارش سایت تخصصی ارگانیک، علاوه بر این‌ها انجیر به علت دارا بودن دانه‌های ریز باعث تقویت معده و روده می‌شود اما البته برای کبدهای ضعیف زیان‌آور است.

کد خبر 282674

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha