به گزارش ايرنا، "عطا پورشیرزاد" روز یکشنبه گفت: این میزان بذر در جنگلهایی که بر اثر آتشسوزی یا دیگر عوامل تخریب یا کم پوشش شده بودند، کاشته شد.
وی گفت: جنگلهای بلوط غرب ایران با وجود خدمات و کارکردهای بسیار زیست بومی در زمینه تولید آب و هوای سالم، با قدمتی حدود پنج هزار سال از دیدگاه اکولوژیک جنگلهایی جوان و آسیبپذیر هستند.
پور شیرزاد افزود: اکنون زوال و خشکیدگی درختان بلوط از مهمترین تهدیدات تنوع زیستی جنگلهای غرب ایران است.
وی گفت: در پی تغییرات اقلیم و کاهش سطح آب زیرزمینی، زادآوری طبیعی درختان بلوط به شدت کاهش یافته و باعث تشدید ورود ریزگردها شده است.
پورشیرزاد افزود: با اجرای این طرح مشارکت مردم به عنوان بهرهبرداران اصلی جنگلها و مراتع برای حفظ این سرمایههای خدادادی به ویژه در پیشگیری از تخریب بیشتر میشود.
وی گفت: طرح حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی به منظور یکپارچهسازی بهرهبرداری پایدار و حفاظت از تنوع زیستی در فعالیتهای اقتصادی و برنامهها و طرحهای بخشهای دولتی، اقدام به تدوین راهبردهای توسعه برای مدیریت بهرهبرداری منابع در محدوده کوهستان زاگرس مرکزی کرده است.
مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد افزود: این طرح با همکاری پروژه زاگرس، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، اداره حفاظت از محیط زیست و طبیعت دوستان کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است.
نظر شما