به گزارش تسنیم، برنج از نظر حرارت معتدل و مصرف آن برای افراد سالم موجب استمرار سلامتی و افزایش طول عمر میشود. برنج ایرانی خوش بو که لعاب کمتری دارد و هنگام پخت قد میکشد از بهترین اقسام برنج است. چلوکباب با کره از بهترین غذاهای ایرانی است البته به شرطی که کباب آن از گوشت تازه باشد.
- رشد اطفال با مصرف شیربرنج
شیر برنج غذای خوب و معتدلی است که موجب رشد اطفال میشود و قوای جسمی و جنسی افراد را افزایش میدهد.
محسن ناصری متخصص طب سنتی در حفظ سلامتی از دیدگاه طب سنتی گفته است: افرادی که دچار اسهال میشوند بهتر است از کته ماست با کمی سیر و نعناع استفاده کنند و از عرق نعناع و گلاب هر نیم ساعت 30 سی سی به صورت متناوب زیر نظر پزشک بهره ببرند.
آب چلو که هنگام آبکش کردن برنج به دست میآید نیز کاربرد دارد و زنان میتوانند دستهای خود را به مدت چند دقیقه در آن قرار دهند البته زمانی که ولرم شده است اثر نرمکننده و ترمیمکننده آن بر پوست خود مشاهده کنند.
- نوشیدن لعاب برنج نیز برای ترمیم زخمهای گوارشی مفید است
نوشیدن لعاب برنج نیز برای ترمیم زخمهای گوارشی مفید است. برای تهیه لعاب برنج 2 قاشق غذاخوری از برنج نیم کوب را با یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه بجوشانند سپس صاف کرده مصرف کنند. زنان برای شفافیت و صورت خود میتوانند لعاب برنج را با کمی آرد باقالی مخلوط کنند تا مایع لزجی تهیه شود سپس بر صورت خود بمالند و 20 تا 30 دقیقه صبر کنند تا اثر آن را بر پوست خود مشاهده کنند.
- بازگرداندن نیروی جوانی با مصرف سبوس برنج
سبوس برنج نیز بسیار ارزشمند است و افراد با مصرف عصاره جوشانده شده آن یا مصرف در غذاها میتوانند نیروی جوانیشان را بازگردانند.
نظر شما