دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک فوق تخصص گوارش افراط در مصرف فست‌فودها بویژه سوسیس و کالباس و همچنین غذاهای مانده را از عوامل موثر در بروز سرطان کیسه صفرا خواند و گفت: این سرطان جزو سرطان‌های نادر است که در افراد بالای ۶۰ سال ممکن است بروز کند.

فست فود از عوامل بروز سرطان کیسه صفرا

دکتر مهدی پزشکی‌ مدرس در گفت‌ و گو با خبرنگار ايسنا، گفت: سرطان کیسه صفرا در زنان به دلیل بروز التهاب و عفونت‌های مزمن در بدن نسبت به مردان شیوع بیشتری دارد. همچنین ژنتیک، عفونت مزمن کیسه صفرا، ایجاد برخی از انگل‌های روده‌ای و سابقه سنگ‌های صفراوی در بیمار خطر ابتلا به سرطان کیسه صفرا را افزایش می‌دهد.

وی کاهش وزن، کم خونی، کم اشتهایی و بی‌حالی را از علایم ظاهری این سرطان دانست و یادآور شد: اگر بیماری به موقع تشخیص داده شود، این سرطان قابل درمان است، اما در بیشتر مواقع سرطان کیسه صفرا زمانی تشخیص داده می‌شود که در مرحله پایانی است و باعث بروز سرطان‌های دیگر مانند لوزالمعده، ریه، کبد و افسردگی در بیمار شود.

این فوق تخصص گوارش با بیان این مطلب که برداشتن کیسه صفرا مشکلی برای بیمار ایجاد نمی‌کند، اظهار کرد: با تشخیص زودهنگام، جراحی و برداشتن کیسه صفرا از گسترش سرطان جلوگیری می‌شود و مشکلی برای بیمار بوجود نمی‌آید.

وی افزود: شیمی درمانی و پرتو درمانی بعد از عمل جراحی در این سرطان از راهکارهای موثری برای جلوگیری از گسترش این سرطان در بیمار است.

پزشکی‌مدرس مصرف سیگار، نوشابه و اضافه وزن را از عوامل موثر در بروز سرطان کیسه صفرا دانست و بیان کرد: توصیه می‌شود افراد با مشاهده زردی پوست، خارش، کاهش اشتها، کاهش وزن و درد شکم به پزشک مراجعه کنند. همچنین با انجام آزمایش خون، سونوگرافی، سی تی اسکن و انجام ام.آر.آی از بروز سرطان کیسه صفرا در مراحل اولیه جلوگیری کنند.

کد خبر 294026

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha