همشهری آنلاین: پژوهش جدید محققان دانشگاه کارولینای شمالی نشان داد، نوجوانانی که به میزان زیادی فست‌فود مصرف می‌کنند نسبت به همتایان خود در آزمون‌های شناختی امتیاز کمتری کسب می‌کنند.

مصرف فست‌فود و بروز اختلال شناختی در نوجوانان

به گزارش ايسنا، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد مصرف بیش از اندازه فست‌فود مانند برگرها، سرخ‌کردنی‌ها و نوشابه موجب آسیب‌های جدی بر هوش، توجه، آموزش و حافظه می‌شود.

مصرف بیشتر میوه و سبزیجات موجب افزایش توانایی شناختی می‌شود. نتایج تحقیق نشان داد نوجوانانی که بیشتر میوه و سبزی‌جات مصرف می‌کنند در آزمون‌های شناختی امتیاز بیشتری کسب می‌کنند.

دکتر آنیت نیارادی از دانشگاه کارولینای شمالی اظهار کرد: تحقیقات پیشین نشان داد مصرف بیشتر چربی‌های اشباع شده و کربوهیدرات‌ها موجب آسیب به عملکرد هیپوکامپ شده که در آموزش و افزایش حافظه در طی دوران نوجوانی تاثیر دارد.

وی در ادامه افزود: نوجوانی مهم‌ترین زمان برای رشد مغزی است و رژیم غذایی نامناسب یکی از عوامل خطر در این دوران است و نتایج تحقیق ما این موضوع را تایید می‌کند.

کد خبر 273506

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha