به گزارش ایرنا، این گونه اقیانوسی و دریاهای عمیق از نیمه قرن بیستم تاکنون به عنوان حیوانات در معرض انقراض تحت حمایتهای بینالمللی محیط زیستی قرار گرفتهاند.
لاشه این نهنگهای عظیمالجثه در حالی در این ساحل پیدا شد که روند پوسیدگی لاشه آغاز شده بود که این نشان از مرگ آنها در پیش از این مدت حکایت دارد.
نیروی دریایی شیلی در این زمینه گزارش داد: لاشه این حیوانات عظیمالجثه که توسط یک گروه از دانشمندان خارجی فعال در این منطقه به طور تصادفی در سواحل سنگی جنوبی این کشور پیدا شده است، بیش از 10 متر طول دارد. آنها در پی یافتن علت مرگ یا کشته شدن آنها هستند.
یکی از دانشمندان بیولوژیست این گروه میگوید، از آن جا که بدن هیچ کدام از آنها زخمی نیست میتواند علت مرگ در اثر یک نوع ویروس کشنده و یا گیر افتادن در جریان آب و به گل نشستن در بخش کمعمق این سواحل باشد که البته باید در مورد آنها تحقیقات بیشتری انجام شود.
این دومین ضربه مهم به حیات وحش اقیانوسها و دریاهای عمیق در سال جاری است.
دو ماه پیش نیز بیش از 130 نهنگ کله خربزهای که از اعضای خانواده دلفینهای اعماق اقیانوس هستند در سواحل ژاپن به گل نشستند. اقدامی که برخی زیستشناسان از آن به عنوان خودکشی دسته جمعی نیز یاد میکنند.
بعد از به ساحل آمدن این نهنگها مردم محلی و اعضای گارد ساحلی برای نجات آنها تلاشهای زیادی انجام دادند، اما تعداد زیادی از آنها که در 100 کیلومتری شمال شرق توکیو در گل و لای گیر کرده بودند، جان باختند.
نظر شما