به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر هدایت حسینی با اشاره به افزايش روز افزون چاقي در كشور و رابطه مستقيم چاقی با افزايش بيماريها، بر اتخاذ سياستهای جديد وزارت بهداشت در راستای اطلاع رساني و كاهش مصرف چربيها در توليد فرآوردههاي غذایی، صنعتی و خانگی تاكيد کرد.
وی، كاهش مصرف شكر، با توجه به گسترش تعداد بيماران مبتلا به ديابت در كشور را از ديگر برنامههای وزارت بهداشت اعلام كرد و افزود: هم اكنون كاهش مصرف شكر در نوشابههای گازدار آغاز و ضوابط و مقررات كاهش شكر در ساير نوشيدنيها نيز در حال بازنگری است.
پیرصالحی در ارتباط با كاهش مصرف نمک، گفت: فشار خون بالا از بيماریهای شايع در كشور است كه رابطه تنگاتنگی با مصرف بیرويه نمک و محصولات غذایی شور دارد.
وی افزود: فرهنگ سازي كاهش مصرف نمک صنعتي و نمك سفره تا رساندن به حد استاندارد آن از ديگر اولويتهاي كاري متوليان حفظ و تامين سلامت جامعه است.
حسینی ادامه داد: در حال حاضر مصرف روزانه نمک در کشور ۱۲ گرم است در حالی كه ميزان استاندارد مصرف نمک در روز ۵ گرم است.
به گفته وی، روزانه حدود ۶/۶ گرم نمک از طريق نان مصرف ميشود كه در همين راستا نسبت به كاهش ميزان نمک نان از ۵/۲ گرم به كمتر از ۲ گرم اقدام شده است.
حسینی در زمینه سياست جديد وزارت بهداشت در بحث مدرن نمودن نظارتها اذعان داشت: نحوه بازديد و كنترل در سطح توليد و عرضه در قالب كنترل چك ليستها و فرمهاي ويژه نظارتي ارتقا مييابد.
وي افزود: همچنين در سطح عرضه برنامههايي براي نمونه برداري مستقيم از محصولات غذايي و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با شاخصهاي تعيين شده براي سلامت فرآوردهها، به كارخانه مراجعه و ضمن ريشه يابي علل و برخورد قانوني با متخلفين، راهكارهاي موثر ارائه ميگردد.
نظر شما