دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: بادمجان سوخاری فیلیپینی طعم بی‌نظیری دارد و طرز تهیه آن نیز خیلی راحت و ساده است.

آشنایی با روش تهیه بادمجان سوخاری فیلیپینی
  • مواد لازم:

بادمجان کوچک و قلمی: ۲ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد سوخاری: مقداری

نمک و فلفل

پودر پیاز و سیر

بادمجان سوخاری فیلیپینی

  • طرز تهیه:

بادمجان‌ها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجان‌هارو با کفگیر با گوشت‌کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست.

بعد بهشون نمک و فلفل و خیلی کم پودر سیر و پیاز بزنید تخم مرغ‌هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید

بادمجان‌ها رو در تخم‌مرغ فرو کنید، و بعد در آرد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در آرد سوخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید.

یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجان‌ها به خودشون روغن جذب نمیکنن.

http://7ganj.ir

کد خبر 328186

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha