شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: سس پاستا را بر روی انواع پاستا ریخته و از طعم خوب آن لذت ببرید.

آشنایی با روش تهیه سس پاستا

مواد لازم سس پاستا:

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری 100گرم / 76 کالری

شوید: به مقدار لازم 100گرم / 25 کالری

گشنیز: به مقدار لازم 100گرم / 20 کالری

جعفری خرد شده: به مقدار لازم 100گرم / 25 کالری

آبلیمو ترش تازه یا آبغوره: یک قاشق غذاخوری 100گرم / 9 کالری

نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم 100گرم / 0 کالری

آویشن: به مقدار لازم 100گرم / 95 کالری

آب جوش: نیم پیمانه 100گرم / 0 کالری

روش تهیه سس پاستا:

*. کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.

*. رب گوچه فرنگی، نمک و ادویه‌جات را اضافه کرده و هم بزنید.

*. پس از یک دقیقه آبلیمو یا آبغوره و آب و سبزی‌جات معطر را به آن بیفزایید.

*. وقتی غلیظ شد از روی شعله بردارید.

خواص گشنیز:


*محرک اشتها، بادکش و معرق است ، و بیشتر در بیماری‌هاى دستگاه گوارش از تخم آن استفاده مى‌کنند، و بهترین راه براى استفاده از آن دم کرده ده تا سى در هزار است . داراى ویتامین ((آ)) و ((ب )) بوده ، و سرشار از ویتامین ((ث)) است . مضمضه آب آن، جوش‌هاى دهان را از بین مى‌برد. لثه‌ها را محکم کرده، و از خونریزى آن جلوگیرى مى‌کند و درد دندان کرم خورده را تسکین مي‌دهد.

پاستا و سس پاستا

http://www.akairan.com

کد خبر 303949

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha