همشهری آنلاین: یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: در فصل پاییز باید از مصرف غذاهای سودازا مانند عدس, بادمجان, گوشت گوساله, فست‌فودها و غذاهای مانده پرهیز کرد.

ضرورت عدم مصرف غذاهای مانده و فست فودها در پاییز

به گزارش خبرگزاری تسنیم, ناصر رضایی پور دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره تدابیر پاییز اظهار داشت: ضریب اشغال تخت‌های بیمارستانی در پاییز بیشتر می‌شود و بیماری‌های روان پریشی در پاییز عود پیدا می‌کند. مزاج پاییز سرد و خشک است البته در مناطقی که باران زیاد می‌بارد از خشکی مزاج فضل کاسته می‌شود.

  • احتمال بروز دردهای سیاتیکی و مشکلات روانی در پاییز بیشتر است

این دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: در پاییز احتمال بروز بیماری‌های از جمله دردهای سیاتیکی, دردهای مفصلی, بزرگی طحال, مشکلات ادراری, بیماری‌های ریوی و ... زیاد است.

رضایی پور عنوان کرد: در پاییز از مصرف غذاهای سودازا مانند عدس, بادمجان, ترشی, گوشت گوساله, غذاهای آماده, غذاهای فست‌فودی, غذاهای بیات و مانده باید پرهیز کرد.

  • ضرورت مصرف غذاهای گرم, تند و تیز و غذای گرم و تر در پاییز

وی افزود: مصرف غذاهای گرم, تند و تیز و غذای گرم و تر مانند آبگوشت پرندگان, شیرینی‌های طبیعی مانند مویز, انجیر, کشمش, شیرینی تهیه شده از بادام و ... همچنین میوه‌های مانند خربزه, سیب, به, گلابی, انگور در این فصل مفید است.

  • در پاییز از دوش گرفتن و نشستن در آب سرد باید پرهیز کرد

این دستیار تخصصی طب سنتی بیان کرد: در پاییز از دوش گرفتن با آب سرد و نشستن در آب سرد باید پرهیز کرد. البته بهتر است که یک روز به درمیان با آب نیم گرم حمام کرد. همچنین از نوشیدن آب سرد, مصرف مسهل, فصد خون, حجامت باید پرهیز کرد و از خوابیدن در طول روز دوری کرد.

کد خبر 307742

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha