همشهری آنلاین: استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض دندانی که برای کودک به دنبال دارد مشکلات تغذیه‌ای هم برای وی ایجاد خواهد کرد.

پاستیل

دکتر عبدالحمید ظفرمند متخصص دندانپزشک کودکان در خصوص عوارض مصرف بیش از حد پاستیل برای کودکان در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به طور کلی مصرف بیش از حد مواد قندی زمینه مشکلات دهان و دندان را فراهم می‌کند اما می‌توان گفت مصرف مقدار محدود آن اجتناب ناپذیر است.

وی ادامه داد: مواد قندی مانند پاستیل که پس از مصرف به دندان‌ها می‌چسبند آسیب بسیار بیشتری را برای دندان‌های کودکان خواهد داشت. چرا که زمانی که این مواد به دندان می‌چسبند همراه با باکتری‌های موجود در داخل دهان( که غیر فعال هستند) زمینه‌ی فعالیت را در یک زمان قایل ملاحظه برای این باکتری‌ها فراهم می‌کند در نتیجه باعث تخریب دندان و نهایتا پوسیدگی خواهد شد.

وی تاکیدکرد: به طور کلی استفاده از انواع آبنبات‌ها و پاستیل‌ها و کلیه مواد قندی که پس از مصرف برای مدتی به دندان‌ها می‌چسبند مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

ظفرمند بیان داشت: در صورتی که فرد پس از مصرف این دسته از مواد قندی اقدام به مسواک زدن نماید در این صورت سطوحی از دندان که مسواک به آن دسترسی ندارد حتما تخریب خواهند شد.

این متخصص دندان پزشکی کودکان با اشاره به عوارض دیگر پاستیل تصریح کرد: بحث تغذیه‌ای هم مد نظر است چرا که برخی از انواع پاستیل‌ها چون از مواد ژلاتینی تهیه شده‌اند می‌توانند از نظر تغذیه‌ای مشکل‌زا باشند.

کد خبر 309220

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha