کشورهای منطقه به دلیل وجود تعداد بیماران بالا و نیروی انسانی متخصص، به منظور ایجاد رقابتهای بین المللی، بستری مناسب هستند.
به گزارش وبدا، دکتر سید حسن هاشمی درباره بيمارستان نبتيه لبنان گفت: این بیمارستان حدود 200 پزشک دارد که 24 نفر از آنان در ایران فارغ التحصیل شده اند و جزء بهترینهای رشته خود هستند . کاش اساتید آنها بودند و میدیدند که مردم و جامعه پزشکی لبنان، احترام خاصی برای آنها قائل هستند.
وی تصریح کرد: دانشجویان خارجی و لبنانیهایی که در ایران تحصیل میکنند به نوعی نماینده سطح علمی و مهارت پزشکی ایران در کشور خودشان هستند و ما هر چقدر برای ارتقای دانش و توانمندی آنها تلاش کنیم، قطعا به نفع ما است و نشاندهنده توانایی و پیشرفتهای آموزش پزشکی کشور ماست.
وزیر بهداشت ظرفیت نیروی انسانی موجود در کشورهای منطقه و همسایگان ایران نظیر عراق، افغانستان، لبنان، پاکستان، آذربایجان و سوریه را بسیار ارزشمند دانست و گفت: لازم است تا بخش خصوصی ایران در این کشور ها حضور یابد و ما نیز به آنها مجوزهای لازم را میدهیم.
دکتر هاشمی ادامه داد: حاضریم دانشگاههای بزرگ کشور را با آنان همراه کنیم چرا که ایرانیانی که علاقه مند به تحصیل در خارج از کشور هستند میتوانند با هزینه ای کمتر در این کشورها که با ما قرابت فرهنگی و تاریخی دارند، به تحصیل بپردازند.
دکتر هاشمی گفت: امیدوارم با کمک کشورهای منطقه مانند لبنان، سوریه و عراق بتوانیم بخش خصوصی ایران را برای راه اندازی دانشگاهها و بیمارستانهای زنجیره ای، تشویق کنیم . این فرصت بسیار خوب به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده است و امیدواریم شرکت های داوریی و تجهیزات پزشکی و همچنین فعالان حوزه آموزش، نهایت استفاده را از این فرصت داشته باشند.
وزیر بهداشت همچنين پس از بازدید از بیمارستان نبتیه در جنوب لبنان در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر این که به طبابت بیشتر علاقه مندید یا وزارت، گفت: طبابت را بیشتر دوست دارم زیرا کشور و مردم برای تربیت ما، هزینه های زیادی کرده بنابراین طبابت بهتر است اما وزارت، یک پست سیاسی است و هر وزیری که باشید مقداری بار سیاسی دارد.
نظر شما