به گزارش همشهري آنلاين، دکتر حسین رستگار، افزود: با نزدیک شدن به عید نوروز خریدهای نوروزی مردم شروع میشود که از جمله این خریدها آجیل و شیرینیها میباشد که مردم باید در خرید دقت کافی را داشته باشند.
او گفت: برخی از قنادیها برای اینکه ظاهر شیرینی جلوه خوبی داشته رنگهایی استفاده میکنند که غیر مجاز است که نباید از این رنگها به خصوص رنگ زعفرانی، استفاده شود.
دکتر رستگار افزود: برخی از زرد چوبه به جای زعفران برای رنگ پسته استفاده میکنند.
مدیر کل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به اینکه مصرف شیرینی در ایام نوروز بیشتر میشود، بیماران دیابتی باید دقت داشته باشند که شیرینی و کمتری استفاده کنند.
مردم در نوروز سعی کنند شیرینیجات کمتری و بیشتر سعی کنند مواد غذایی پرانرژی و پرکالری مثل میوهجات استفاده كنند.
شیرینیهایی هم که در آن روغن کمتر و مناسب و شکر کمتری استفاده شده را خرید و مصرف نكنند.
نظر شما