شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: مطالعات اخیر نشان می‌دهد مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده احتمال بروز پولیپ روده را ۵۶ درصد افزایش می‌دهد. پولیپ مهمترین عامل بروز سرطان روده بزرگ است.

برای سلامت روده‌ها، مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید

گوشت قرمز

به گزارش ايرنا، معمولا اولين مرحله سرطان روده بزرگ، ايجاد تومورهاي كوچك به نام پوليپ‌هاي آدنوماتوز است كه در ديواره داخلي روده بزرگ تشكيل مي‌شوند. ممكن است اين پوليپ‌ها به سرطان بدخيم تبديل شوند.

سلول‌هاي سرطاني مي‌توانند از طريق سيستم گردش خون و لنف در سراسر بدن گسترش يابند و سبب متاستاز شوند. مطالعات نشان مي‌دهد مصرف غذاهاي التهابي مانند گوشت قرمز و انواع گوشت‌هاي فرآوري شده، احتمال بروز پوليپ را به ميزان 56 درصد افزايش مي‌دهد.

علاوه بر مصرف گوشت قرمز، جهش ژنتيكي، سن، اضافه وزن، استعمال دخانيات، كم تحركي، مصرف الكل، غذاهاي پرچرب و پركالري و ابتلا به بيماري‌هايي مانند ديابت، اختلال هورمون رشد (آكرومگالي) و بيماري كرون، از مهمترين دلايل سرطان روده هستند.

به گزارش ساينس، محققان پيشنهاد مي‌كنند كه پروتئين‌هاي گياهي و گوشت سفيد و ماهي جايگزين گوشت قرمز شود.

سرطان روده سومين سرطان شايع در جهان و چهارمين علت مرگ ناشي از سرطان است. بر اساس گزارش مركز كنترل و پيشگيري از بيماري‌ها، در سال 2011 ميلادي 51 هزار و 783 نفر بر اثر اين بيماري جان خود را در آمريكا از دست دادند.

کد خبر 331456

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha