- مواد لازم برای چای ترش
چای ترش خشک: نصف فنجان
برگ نعنا: يك مشت
آب:4 فنجان
شربت نعنا: یک سوم تا سه چهارم فنجان
- مواد لازم برای لیموناد:
آب لیمو ترش تازه: يك فنجان
آب: 4 و نیم فنجان
شربت نعنا: سه چهارم تا 1 فنجان
- مواد لازم برای سیروپ نعنا
شکر: يك و نیم فنجان
آب: يك و نیم فنجان
برگ نعنا: یک چهارم فنجان
- طرز تهیه:
چای ترش و برگهای خرد شده نعنا را در قابلمهای بزرگ ریخته و 4 فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته 24 ساعت در یخچال بگذارید بماند .
چای را از صافی رد کنید و به اندازهی دلخواه شربت نعنا بزنید . با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقهی خودتان شربت بیشتری اضافه کنید .
برای تهیه لیموناد:
آب لیمو ، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرینتر شدن میتوانید شربت بیشتری اضافه کنید . لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود .
- برای تهیه شربت نعنا :
در قابلمه ای متوسط شکر ، آب و برگهای خرد شده نعنا را مخلوط کرده به جوش بیاورید تا شکر حل شود . سپس از روی حرارت برداشته و در قابلمه را15- 10 دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود صافش کنید وگرنه 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد . شربت را کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود .
لیوانها را یخ بریزید و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوانها را با برگهای تازه نعنا و برشهای لیمو تزئین کنید.
نظر شما