به گزارش خبرنگار مهر، مطالعات نشان میدهد زردچوبه در درمان انواع سرطانها از جمله سینه و تخمدان، که در طول دهه گذشته ۳۰ درصد در بین زنان افزایش یافته است، تاثیرگذار است.
زردچوبه دارای حدود ۲۰ مولکول با خاصیت آنتی بادی، ۱۴ مولکول با قدرت پیشگیرانه از سرطان و ۱۲ مولکول با تاثیر ضد تومور است. به گفته محققان، حداقل ۱۲ مولکول موجود در این ماده خوراکی دارای تاثیر ضدسرطانی هستند که ۱۰ مولکول آن دارای ویژگیهای ضداکسایشی هستند.
در مجموع زردچوبه به خاطر خواص آنتیبیوتیکی، ضدعفونی کننده، ضدسرطان و آنتی اکسایشی معروف است. همچنین ماده بسیار خوب و مفیدی هم برای دستگاه گوارش است.
طبق این مطالعه، زردچوبه حاوی کورکومینویدهایی است که مولفه اصلی موثر در درمان سرطان هستند.
به گفته محققان، کورکومینوید که ماده نارنجی زردچوبه را تشکیل میدهد، به شکل گستردهای مورد مطالعه قرار گرفته و قابلیت آن در درمان سرطانهای سر و گردن، سینه، ریه، روده و معده، تخمدان، ملانوما، سرطانهای مربوط به سیستم اعصاب، تومورهای سرطانی، سرطان خون و غدد لنفاوی مورد تایید است.
به گفته محققان، زردچوبه با ممانعت از توپوایزومراز آنزیمی که برای تکثیر سلولهای سرطانی لازم است، میتواند مانع از رشد این سلولها شود. همچنین مطالعات نشان داده است در سرطان پیشرفته سینه، مصرف زردچوبه موجب افزایش تاثیر شیمی درمانی شده و از گسترش سلولهای سرطانی به ریهها جلوگیری میکند.
نظر شما