به گزارش وبدا، دکتر سید محمد هادی ایازی، در شانزدهمین نشست ستاد مولفههای اجتماعی موثر بر سلامت که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به وجود 75 درصدی عوامل مرتبط با سلامت در خارج از نظام سلامت، بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت سایر دستگاههای دولتی در جهت تامین منافع سلامت مردم تاکید کرد.
وی گفت: یکی از محورهای معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت است که تعداد آن در کشور حدود 620 سازمان است و برخی از آنها دارای 170 شعبه در تمام استانهای کشور هستند که فعالیت گسترده ای را در سطح کشور انجام می دهند.
دکتر ایازی یکی دیگر از محورهای مهم معاونت اجتماعی وزارت بهداشت را خیرین و خیریههای سلامت دانست و گفت: تقویت زیرساختهای حوزه سلامت تنها از راه مشارکت مردمی امکان پذیر است بنابراین ما باید زمینه مشارکت مردم را فراهم کنیم و.علیرغم وجود مجمع خیرین سلامت، دانشگاهها نیز در این حوزه فعال شده اند. خیرین در سال گذشته، یک هزار میلیارد تومان به حوزه سلامت کمک کرده اند.
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت توجه به آسیبهای اجتماعی و تاکیدات مقام معظم رهبری در این حوزه، خاطرنشان کرد: خوشبختانه ستاد آسیبهای اجتماعی در این معاونت شکل گرفته و محورها و اولویت بندیها نیز مشخص شده است.
وی افزود: بنا داریم تمام اقدامات این معاونت را در بستر فن آوری اطلاعات انجام دهیم، اولین اقدام ما در این حوزه، راه اندازی سامانه یاس 190 به آدرس YAS190.IR به منظور کمک خیرین به مراکز بهداشتی و درمانی بود و در ادامه قصد داریم تا اقدامات و امور سازمانهای مردم نهاد را نیز در بستر فن آوری اطلاعات انجام دهیم و در مولفههای اجتماعی اثر گذار بر حوزه سلامت نیز چنین سازوکاری را با کمک معاونت بهداشت دنبال خواهیم کرد.
نظر شما